بازسازی آپارتمان

بازسازی یک آپارتمان می تواند هم هیجان انگیز و هم طاقت فرسا باشد. چندین نکته مهم وجود دارد که باید قبل از غوطه ور شدن در روند بازسازی در نظر بگیرید. اول از همه، تعیین یک بودجه واقعی بسیار مهم است. به راحتی می توانید با تمام ایده های طراحی کنار بیایید، اما ماندن در بودجه شما را از استرس های غیرضروری در آینده نجات می دهد.
نکته کلیدی دیگر، برنامه ریزی دقیق چیدمان و عملکرد فضا است. در نظر بگیرید که چگونه از هر اتاق استفاده می کنید و چه تغییراتی زندگی روزمره شما را بهبود می بخشد. راه حل های ذخیره سازی را فراموش نکنید – به حداکثر رساندن فضا در یک آپارتمان ضروری است.

بازسازی آپارتمان

بازسازی آپارتمان با هزینه‌های حداقل نیاز به درک نکات مهمی درباره بازسازی آپارتمان می‌کند. بر خلاف بازسازی‌های خانه‌های معمولی، نمی‌توانید فقط با تصمیم‌گیری کار بازسازی را شروع کنید. در این مقاله، قصد داریم شما را از مرحله صفر تا صد بازسازی آپارتمان همراهی کنیم، شامل اهداف، قوانین، مجوزها و تفاوت‌های بازسازی آپارتمان با خانه‌های معمولی، و در نهایت هزینه‌های مرتبط با بازسازی آپارتمان را روشن کنیم. پس با ما همراه باشید.

اهداف بازسازی آپارتمان چیست؟

بازسازی و نگهداری در مجتمع‌های آپارتمانی به دلایل زیر صورت می‌گیرد:

افزایش مقاومت آپارتمان با توجه به استانداردهای ایمنی جدید.(در مجتمع‌های آپارتمانی، پس از سی سال ساخت، بحثی درباره تخریب کامل ساختمان وجود دارد. بنابراین، تنها گزینه باقیمانده برای بازسازی ساختمان برای ساکنان، بازسازی جزئی یا کامل آپارتمان است.)افزایش کارآیی فضا و تغییر در استفاده و نقشه ساختمان.به‌روز‌رسانی دکوراسیون داخلی و معماری آپارتمان.
(این بازسازی می‌تواند هر چند سال یکبار، بدون توجه به سن ساختمان، برای زیبایی انجام شود.)استفاده از مواد و فناوری‌های جدیدتر برای مدرن‌سازی.افزایش جذابیت خانه برای فروش سریع‌تر.رفع عیوب و مشکلات خانه.

در تصویر زیر، بازسازی آپارتمان قدیمی قبل و بعد را مشاهده می‌کنید:

قوانین بازسازی آپارتمان چیست؟

اگر قصد دارید بازسازی کنید، باید قوانین بازسازی آپارتمان را بدانید. در اینجا به برخی از قوانین ضروری برای بازسازی آپارتمان اشاره می‌کنیم:

هر مالک یا مستأجر آپارتمان می‌تواند فضای خصوصی خود را بازسازی کند، اما در زمان بازسازی نباید دیگر ساکنان ساختمان را مزاحمت کند.

بازسازی آپارتمان نباید به آسایش سایر ساکنان ساختمان آسیب برساند و باید قبل از هر چیز اجازه از همسایگان را بگیرد.

مجتمع‌های آپارتمانی باید ظاهری یکنواخت داشته باشند. بنابراین، اگر در حال بازسازی هستید، نمی‌توانید تغییراتی ایجاد کنید که ظاهر مجموعه را به هم بزند.قبل از بازسازی آپارتمان باید مدت زمان پروژه بازسازی را به سایر ساکنان اطلاع دهید و تعهد دهید که در ساعات استراحت دیگران، بازسازی را انجام ندهید.

برای انتقال نخاله‌های ساختمانی، در صورت استفاده از فضاهای مشترک، باید در حفظ نظم آپارتمان مراقب باشید.علاوه بر موارد فوق، مجتمع‌های آپارتمانی مختلف دارای مقررات خاص خود هستند. بنابراین، قبل از بازسازی، مهم است که مقررات مشترکی را که در آن ساکن هستید بخوانید و درک کنید. بازسازی آپارتمان، علاوه بر رعایت قوانین و مقررات، نیاز به مجوزهایی نیز دارد. بیایید به مجوزهای لازم برای بازسازی آپارتمان برویم.

کدام تعمیرات ساختمانی نیازمند اخذ مجوز از شهرداری هستند؟

اگر قصد بازسازی آپارتمان دارید، ابتدا باید مجوز تعمیرات زیر را از شهرداری دریافت کنید:

تعمیراتی که به جابه‌جایی راه‌پله یا حذف جداکننده‌های داخلی منجر می‌شوند. (جداکننده‌هایی که به صورت دیوار باربر عمل می‌کنند و نبود آن‌ها ریزش ساختمان را به دنبال دارد.)

احداث یا جابه‌جایی دیوارها (اگر حذف پارکینگ را در پی داشته باشد) و جابه‌جایی بخش‌هایی از ساختمان که موجب به هم خوردن ضوابط شهرسازی می‌شود، ممنوع بوده و نیازمند اخذ مجوز از شهرداری است.

مجوزهای تعمیرات شهرداری

کدام اقدامات در بازسازی آپارتمان نیاز به مجوز ندارند؟

بعضی از فعالیت‌هایی که شامل بازسازی داخلی آپارتمان می‌شوند، مانند:

  • رنگ‌آمیزی
  • کاغذ دیواری خانه
  • نماکاری داخلی دیوارها
  • و غیره…

نیازی به دریافت مجوز از شهرداری ندارند و می‌توانید برای تعمیر و بازسازی، بدون مجوز اقدام کنید. اما بعد از آشنایی با قوانین و مجوزها، بیایید به تفاوت بازسازی آپارتمان با بازسازی خانه‌های معمولی بپردازیم.

تفاوت بازسازی آپارتمان با خانه‌های معمولی چیست؟

بازسازی آپارتمان و خانه‌های ویلایی دارای تفاوت‌هایی هستند که به زیر پرداخته‌ایم:

خانه ویلایی یک ساختمان مستقل است، در حالی که در آپارتمان، فضاهای عمومی را با دیگران به اشتراک می‌گذارید و باید همسایگان را در نظر بگیرید.در بازسازی آپارتمان نمی‌توانید نمای خارجی خانه را تغییر دهید.در بازسازی آپارتمان نمی‌توانید فضاهای مشترک را تغییر دهید یا برای بزرگ‌تر کردن فضا، به حریم بیرونی واحد خود وارد شوید.در بازسازی آپارتمان قدیمی، حتماً باید با افراد متخصص توافق نمایید. زیرا تغییرات و تعمیرات زیربنایی مانند تعویض لوله کشی‌ها، کفپوش و جابجایی دیوارها می‌تواند باعث آسیب به واحدهای دیگر شود.

هزینه‌های بازسازی آپارتمان شامل چه آیتم‌هایی است؟

با توجه به جزئیات اجرایی، هزینه‌های بازسازی آپارتمان شامل موارد زیر است که شما می‌توانید بر اساس بودجه خود، برخی از تغییرات را انجام دهید:

– هزینه رنگ و کاغذ دیواری
– هزینه نورپردازی
– هزینه کابینت
– هزینه درب و پنجره
– هزینه دیوارپوش
– هزینه کفپوش
– هزینه تغییر و طراحی مجدد فضا
– هزینه تاسیسات داخلی
– هزینه کمد دیواری
معمولاً هزینه بازسازی در بسیاری از آپارتمان‌ها پایین است، اما برخی از آپارتمان‌ها به دلیل بافت و شرایط خود، هزینه بازسازی زیادی دارند. اما بهتر است برای مشاوره قبل از شروع هرگونه بازسازی اقدام نمایید.اگر شما هم می‌خواهید بازسازی آپارتمان خود را آغاز کنید، توصیه می‌کنیم از کارشناسان و متخصصان بازسازی معتبری استفاده کنید و همچنین به مقررات شهرداری و مجوزهای لازم توجه داشته باشید.

نتیجه گیری

در نهایت، اهمیت استخدام افراد حرفه ای قابل اعتماد برای این کار را دست کم نگیرید. خواه پیمانکار، طراح یا بازرگان باشد، مطمئن شوید که سابقه خوب و ارتباط شفاف در طول پروژه دارند.با در نظر گرفتن این نکات مهم، بازسازی آپارتمان شما می تواند تجربه ای روان و مفید باشد. که فضای زندگی شما را به یک واحه زیبا و کاربردی تبدیل می کند. به یاد داشته باشید، توجه به جزئیات کلید اصلی بازسازی است.

برای انتخاب مواد با کیفیت و پرداخت هایی که نه تنها عالی به نظر می رسند، زمان بگذارید، بلکه در آزمون زمان نیز مقاومت می کنند. ارتباط با تیم نوسازی شما در هر مرحله از فرآیند بسیار مهم است تا اطمینان حاصل شود که همه در یک صفحه هستند و در جهت چشم انداز شما کار می کنند. در طول مسیر، پیروزی‌های کوچکی به دست آورید، پیشرفت را جشن بگیرید و در برابر هر چالش غیرمنتظره‌ای که ممکن است پیش بیاید صبور باشید. در پایان، دیدن زندگی آپارتمان رویایی شما ارزش تمام کار سخت را خواهد داشت. از هر لحظه سفر تحول لذت ببرید!